O nama

Poslednji je trenutak da sačuvamo reku Lim koja je važan deo života Priboja i svih nas koji smo za njega vezani.

Dosadašnjim pokušajima da se izborimo sa političim moćnicima i interesima krupnog kapitala uspeli smo da usporimo izgradnju hidroelektrana u gradu na Limu.

Izgradnja hidroelektrane je ipak započeta, i nama je jedino ostalo da pravnim putem i zaustavimo gradnju i tako se izborimo za naše pravo da živimo zdaravo pored reke koju volimo .

Za sudski proces i advokata koji će ga voditi potreban je novac. Pošto nismo organizovani ni u jednu političku ni drugu organizaciju , jedini način je da prikupimo novac od građana koji su u više navrata pokazali da im je stalo do zdravlja i dostojanstvenog života pored Lima u Priboju.

One koji su odlučili da nam otimaju i ovo malo što nam je ostalo ne zanimaju naši životi kao ni zdravlje naše dece i nas. Ne zanima ih ni to što će nam umesto reke ostaviti smrdljivi kanalizacioni potok i što će povećanje, ionako velike vlažnosti vazduha višestruko povećati rizike od astme i raznih drugih oboljenja.

Njih zanima jedino profit od oko 6 miliona evra godišnje, kome ćemo mi doprinositi plaćanjem takse za skupu struju iz takozvanih „obnovljivih izvora“.

Njih ne zanima a nas mora da zanima i zato , ako ste u prilici dajte svoj doprinos  u skladu sa svojim mogućnostima .